Homepage Workshop Dansen Wil Contact


Algemene Info
Lokatie
Agenda
Danssheet
Foto
Links


Fun For All
Terug naar StartpaginaWat nieuw is dat ik sinds kort gebruik maak van mijn DJ feed dat wil zeggen dat digitaal via je mobiele tel of tablet je verzoekjes kunt door geven. Ga in... de browser van je mobile naar

www.djfeed.net/wilbos

Als je op begin pag bent (foto1) zie je staan MAKE A REQUEST als je daar dan op klikt kom je uit op pag 2 (foto 2 ) daar kun je dan je naam en het verzoekje invullen. Op pag 3 (foto 3) zie je dan je verzoekje staan. Als meerder mensen de zelfde verzoekjes opgeven komt de dans steeds verder boven aan te staan. Het heeft echter geen nut om zelf bijvoorbeeld vijf keer een verzoekje te doen met dezelfde dans naam je kan wel zoveel verzoekjes door geven als je wil als de dans naam maar anders is.
Het zit allemaal nog in een testfase dus moet zelf ook nog uitvinden of ik gebruik ga maken van alle mogelijkheden die de software te bieden heeft.
Ik kan namelijk ook iedereen laten zien op het eerste scherm wat de volgorde is van de dansen die ik ga draaien zodat je weet welk dans de volgende is. Je kunt dit dan volgen op pag 1 onder playlist.
Ik zou zeggen probeer het uit en zien we zaterdag allemaal wat het resultaat is.

MAAK NU VAST JE VERZOEKJES VOOR DE EERSTVOLGENDE DANSAVOND